Wie ben ik ?

Ik ben Jessica, ook wel Jess, de mama van de tweeling genoemd. 🙂 

In mijn jongere jaren….lees 21…was ik Stivas gediplomeerd schoonheidsspecialiste en had dan ook mijn eigen salon aan huis.

Ik werkte bij, Elizabeth Kurucz, voor de wat oudere onder ons…..
Dit was DE, crème de la crème. En wie door haar werd ingewerkt, had het niet makkelijk, maar je leerde wel de fijnste kneepjes van het vak en altijd de puntjes op de “i” te zetten.

Jong, en te levenslustig, maken we soms keuzes, waar we op latere leeftijd pas de lessen van leven, leren of begrijpen.

Nu 22 jaar verder, dus ja ….. ik ben 43!!  💪🙈
Komen er keuzes, lessen terug die we soms nooit hadden verwacht.

Na anderhalf jaar aan huis met mijn salon te hebben gezeten, groei ik uit mijn “jasje”. En wil ik verder groeien met mijn mooie merken, zowel op gebied van een klassieke gezichtsbehandeling of huidproblemen met Alexandre Fabelle of met het diepere holistische en puur natuur werkende merk Pyhto5. Die in samenwerking met de Chroma Rythmics, op basis van kleur en geuren therapie de mooiste resultaten kunnen waarborgen.

Ik geloof erin dat zolang je je hart volgt, en je vertrouwt op je eigen gevoel, alles goedkomt.
Vandaar de opening van mijn schoonheidsstudio per 11 November in Laura’ hairstyles aan de Burg. van Esstraat 140 te Pernis. 
Waar ik met nog meer gevoel, rust, passie, en liefde mijn vak kan uitoefenen. ❤️

Ik hoop ieder van jullie, binnenkort te mogen behandelen en/ of een ZEN gevoel of geluksmomentje te mogen mee  geven…in onze dagelijkse hectische leventjes.

❤️Liefs Jessica ❤️