Speciaalbehandelingen

Voor mensen die al kennis hebben gemaakt met de standaard behandelingen, en eens wat anders willen of juist meer resultaat willen boeken, zijn de speciaal behandelingen uitermate geschikt. 

 • Collastine gezichtsbehandeling:
  Bestaat uit een crème masker en een crème oogmasker met liftend effect.
  Duur: 1½ -2 uur    €  51,00
 • Briljant lifting gezichtsbehandeling:
  Dit vliesmasker is verrijkt met vitamine E (Tocopheryl Acetate/Tocopherol), een antioxidant die de huid beschermt tegen schadelijke vrije radicalen die vroegtijdige huidveroudering tot gevolg kunnen hebben. Door de formulering met onder meer hyaluronzuur wordt de vochtbalans van de huid in balans gebracht en wordt de huid verzacht. Het vliesmasker is vrij van parfum, kleurstoffen en parabenen.
  Duur: 1 ½ -2 uur    €  53,50
 • Farorisan gezichtsbehandeling met fruitzuren:

  Voor de rijpere, littekens en acne huid. Bestaat uit een crème masker. 
  Duur 1 ½ -2 uur    €  53,50

 • Faromatique Anti-stress gezichtsbehandeling:
  We werken met aromatherapie, die geheel afgestemd is aan uw huidtype. Om u tijdens deze behandeling u zowel geestelijk als lichamelijk te laten ontspannen.
  Duur: 1 ½ -2 uur     € 52,50
 • Farotherm modellage gezichtsbehandeling:
  Aangepast aan uw huidtype, met diepwerkende producten, die door middel van dit warm en hard wordend masker, nog beter en dieper in de huid kunnen worden opgenomen.

  Verstevigt de huid, stimuleert de doorbloeding en zorgt voor optimale hydratatie. 
  Duur: 1 ½-2 uur    € 67,50

 • Active Age, cel herstellende gezichtsbehandeling:

  Bestaat uit een crème masker, die roodheden verzacht, en een trekkerige en branderig gevoel van de huid kalmeert en laat verdwijnen. 
  Zeer geschikt, voor de overgevoelige of geïrriteerde huid. 
  Duur: 1 ½-2 uur     €   55,00

 • Active Age, cel met Kaviaar gezichtsbehandeling:
  Met een vliesmasker. Dit masker bevat 95% collageen en 5% kaviaar. Collageen heeft een hoog vochtbindend vermogen, het helpt de huid vocht aan te trekken en vast te houden. Kaviaar helpt de afbraak van collageen en elastine vezels te voorkomen.

  Duur: 1 ½-2 uur     €   70,00 

 • Vitamine C gezichtsbehandeling:

  Voor de vermoeide, droge en trekkerige huid. 
  Dit masker wordt als een pakking aangebracht, en afgesloten door folie, zodat de werkzame stoffen dieper door de huid opgenomen worden. 
  Duur: 1 ½-2 uur     €   55,00 

 • Vitamine C, Lift-Off, gezichtsbehandelng:
  Voor de rijpere of droge huid. Een unieke behandeling met een masker die zich als rubber tot een 2e huid vormt. Resultaat is direct zichtbaar en heeft ook een liftend effect.

  Duur: 1 ½-2 uur     €   67,50 

 • Actieve oogbehandeling:
  Bestaat uit een vliesmasker speciaal voor de dunne huid rondom de ogen. Dit masker bevat collageen en kaviar extracten die vroegtijdige veroudering tegen gaan en de huid enorm hydrateert. Heeft een liftend effect en is direct zichtbaar.
  Duur: 45/50 min    €   27,50 
 • In combinatie met een gezichtsbehandeling:    €   20,00
 • 60 minuten gezichtsbehandeling: 
  Voor wie weinig tijd heeft om kennis te maken met de schoonheidsspecialiste, Of die slecht tot niet tegen stil liggen kan. Heb ik een kortere behandeling samengesteld. Om de huid toch te voorzien van de werkzame stoffen de huidconditie te verbeteren zonder teveel dat dit teveel tijd kost.
  Deze behandeling, aangepast aan uw huidtype, bestaat uit, reinigen, dieptreiniging d.m.v. Peeling/ lysing, evt. wat oneffenheden wegwerken, masker en wordt afgesloten met een dag- / nachtcreme.
  Duur: 60 min.     €  32.50