Speciaalbehandelingen

Voor mensen die al kennis hebben gemaakt met de standaard behandelingen, en eens wat anders willen of juist meer resultaat willen boeken, zijn de speciaal behandelingen uitermate geschikt. 

Briljant lifting gezichtsbehandeling:
Dit vliesmasker is verrijkt met vitamine E (Tocopheryl Acetate/Tocopherol), een antioxidant die de huid beschermt tegen schadelijke vrije radicalen die vroegtijdige huidveroudering tot gevolg kunnen hebben. Door de formulering met onder meer hyaluronzuur wordt de vochtbalans van de huid in balans gebracht en wordt de huid verzacht. Het vliesmasker is vrij van parfum, kleurstoffen en parabenen.
Duur: 1 ½ -2 uur     €  52,50

Farorisan gezichtsbehandeling met fruitzuren
Voor de rijpere, littekens en acne huid. Bestaat uit een crème masker. 
Duur 1 ½ -2 uur     €  52,50

Faromatique anti-stress gezichtsbehandeling: 
We werken met aromatherapie, die geheel afgestemd is aan uw huidtype. Om u tijdens deze behandeling wordt u zowel geestelijk als lichamelijk te laten ontspannen. 
Duur: 1 ½-2 uur     € 52,50

Farotherm modellage gezichtsbehandeling:
Aangepast aan uw huidtype, met diepwerkende producten, die door middel van dit warm en hard wordend masker, nog beter en dieper in de huid kunnen worden opgenomen. 
Verstevigt de huid, stimuleert de doorbloeding en zorgt voor optimale hydratatie. 
Duur: 1 ½-2 uur     € 65,50

Actieve oogbehandeling:
Bestaat uit een vliesmasker speciaal voor de dunne huid rondom de ogen. Dit masker bevat collageen en kaviar extracten die vroegtijdige veroudering tegen gaan en de huid enorm hydrateert. Heeft een liftend effect en is direct zichtbaar.
Duur: 45/50 min     €   27,50 
In combinatie met een gezichtsbehandeling:    €   20,00

Protection & Anti – Ageing masker, gezichtsbehandeling: 
Dit masker is het perfecte peel-off masker om huidveroudering tegen te gaan. De rijke ingrediënten met cranberry, aardbei, framboos en zwarte bessen dienen als multivitaminen voor de huid. Het rode fruit heeft een hoge dosis aan antioxidanten, die de huid beschermen tegen vrije radicalen en huidveroudering uitstellen. Ook ideaal tijdens veel stress, of na een zomervakantie. 
Duur: 1 ½-2 uur     €  70,00

60 minuten gezichtsbehandeling: 
Voor wie weinig tijd heeft om kennis te maken met de schoonheidsspecialiste, of die slecht tot niet tegen stil liggen kan, heb ik een kortere behandeling samengesteld. Om de huid toch te voorzien van de werkzame stoffen de om huidconditie te verbeteren zonder dat dit teveel tijd kost.
Deze behandeling, aangepast aan uw huidtype, bestaat uit, reinigen, dieptreiniging d.m.v. peeling/ lysing, evt. wat oneffenheden wegwerken, masker en wordt afgesloten met een dag- / nachtcreme.
Duur: 1 uur     €  35,00