Filosofie

Henriëtte Faroche  baseert haar filosofie op 3 pijlers:  

Wetenschap
Als je naar onze vrolijke flessen kijkt, zou je nooit zeggen hoeveel werk achter onze producten schuilgaat. Het maken van onze formuleringen houdt een serieuze, zeer geavanceerde wetenschap in.

We werken altijd met twee richtlijnen:

  • Om de actieve ingrediënten en eigenschappen van onze natuurlijke stoffen te versterken met de nieuwste wetenschappelijke technologieën;
  • Wij geloven dat niet alle chemische ingrediënten goed zijn voor onze huid. We gebruiken alleen veilige en beproefde ingrediënten, die onze huid eigenlijk nodig heeft.

Natuur
Nederland is ’s werelds nummer één in het produceren en exporteren van planten. We besteden zorg en aandacht aan het ontdekken van nieuwe natuurlijke ingrediënten met verbazingwekkende eigenschappen en zoeken naar manieren om er het beste uit te halen voor in onze formules.

In een wereld vol overmatige chemicaliën, zijn we geïnspireerd door de mogelijkheid te bieden om van onze huidverzorgingsproducten te genieten op basis van natuurlijke, supereffectieve ingrediënten. Natuurlijke oliën, plantenextracten, kruiden en vitamines – wij zorgen ervoor dat ze allemaal werken voor de schoonheid en gezondheid van uw huid.

Geest
In een tijd van constante druk en gebrek aan tijd is het nu belangrijker dan ooit om te ontstressen en te ontspannen. Onze fluweelzachte formuleringen, subtiele delicate geuren en jeugdige, heldere, vrolijke ontwerpen – alles is erop gericht om jou als klant te laten genieten van je huidverzorging. Of het nu gaat om een salonbehandeling of jouw eigen momentje in de ochtend en avond voor jezelf en je huid.

De kracht van de natuur!

Henriëtte Faroche heeft een zeer uitgebreide huidverzorgingslijn waarbij alle producten één ding met elkaar gemeen hebben: de kracht van de natuur. De oeroude wetenschap van zuivere producten in combinatie met de nieuwste en meest moderne inzichten in de huidverzorging.

Het Henriëtte Faroche assortiment biedt unieke producten voor ieder huidtype. Het uitgebreide assortiment maakt het mogelijk om voor ieder huidtype een gepersonaliseerde behandeling samen te stellen. Naast de professionele salonproducten, zijn er ook dezelfde producten voor thuisgebruik., De producten voor thuisgebruik sluiten perfect aan op de salonbehandelingen waarmee . De uitgebreide huidverzorgingslijn biedt producten aan voor ieder huidtype en heeft daarnaast veel speciale verzorgingsproducten die naast iedere productlijn gebruikt kunnen worden. 

Faromatique

Uniek binnen het Henriëtte Faroche assortiment is de Faromatique productlijn. Specifieke natuurlijke oliën, essentiële oliën, plantenextracten en vitamines samengevoegd zodat de Faromatiques probleemoplossend werken bij specifieke huidproblemen. Er zijn vier verschillende Faromatique concentraten, afgestemd op ieder huidtype. Meng het Faromatique concentraat met het basismasker of de basisgel voor het creëren van unieke behandelingen.